Hala br. 1 – 2013. godina

Hala br. 1 - 2013. godina

Upravna zgrada – 2010. godina

Upravna zgrada - 2010. godina

Hala br. 3 – 2017. godina

Hala br. 3 - 2017. godina

Upoznajte nas

 • O NAMA

  RALEX, kao preduzeće za izradu čeličnih konstrukcija, uspešno posluje i na polju marketinških konstrukcija i reklama, tako da je danas jedna od vodećih firmi u ovim oblastima na srpskom tržištu. Zahvaljujući velikim proizvodnim mogućnostima, kontinuiranoj obuci ljudstva, stalnoj modernizaciji i usavršavanju opreme, možemo potpuno zadovoljiti potrebe i najvećih kompanija. Poslovna politika firme, po kojoj smo prepoznatljivi, jeste izrada svakog projekta, do detalja, u dogovorenom roku. Cilj kome uvek težimo je vrhunska usluga i kvalitet proizvoda uz idealan odnos cene i kvaliteta. Program naših usluga počinje planiranjem i projektovanjem, a nastavlja se i nakon završetka radova kroz servis i održavanje.

  Višegodišnje iskustvo, kao i visok standard poslovanja kome težimo, svakako određuje lidersko mesto preduzeća na tržištu na kome poslujemo.

 • ISTORIJA PREDUZEĆA I TEHNIČKI KAPACITETI

  Godine 1975. napravljena je prva mala radionica za obradu metala, izradu ograda i manjih konstrukcija, koja je radila sve do 1990. kada je osnovano preduzeće RALEX za izradu čeličnih konstrukcija. Ralex je napravljen na porodičnom imanju u Jagodini, 3 kilometra od nacionalnog autoputa E75, gde se na istom prostoru nalaze svi objekti i oprema (kancelarije, radionice, komore, magacini, transportna sredstva, autodizalice itd.).

  Program se 1995. proširuje i modernizuje za oblasti vizuelne komunikacije (outdoor & indoor advertising), tj. u sferi marketinških konstrukcija.

  Danas, pored dobro opremljene mašinske radionice, CNC mašina, waterjet-a, lasera i komore za farbanje, firma poseduje svu potrebnu opremu za brzu i efikasnu montažu na različitim lokacijama, a digitalne mašine u printing centru permanentno se modernizuju i usavršavaju. Grafika najsavremenijim tehnikama visoke rezolucije štampe punih kolora svih dimenzija (solvent, sublimation i UV flatbed), na različitim podlogama, daje odlične rezultate uz dug vek trajanja.

  Najznačajnije poglavlje u razvoju naše firme predstavlja ljudski faktor, osoblje koje svojim radom i stvaralaštvom oblikuje lice preduzeća.

 • ČIME SE BAVIMO

  Prvobitna delatnost našeg preduzeća su čelične konstrukcije.

  Pored toga, RALEX je danas vodeća firma za izradu proizvoda za marketinško predstavljanje, oslikavanje i dekoraciju enterijera i eksterijera, što uključuje:

  • Izradu konstrukcija i brendiranje svih tipova objekata
  • Izradu autoperionica i benzinskih stanica
  • Izradu svetlećih reklama svih dimenzija
  • Izradu reklamnih panoa, banera, magabord-a svih dimenzija
  • Dekorativno i marketinško oslikavanje enterijera i eksterijera
  • Oslikavanje putničkih vozila, autobusa, kamiona, cerada
  • Izradu i opremanje sajamskih štandova u zemlji i inostranstvu

  Naši proizvodi čine kompletan program za reklamu i imidž svakog preduzeća. Realizovane projekte možete videti na više od 10.000 lokacija širom Srbije i Evrope.

RALEX Google Maps